Har slarvat med skrivandet de senaste dagarna, tiden har helt enkelt inte räckt till. Både tisdag och torsdag kväll  tillbringade jag hos grannar för att planera inför gymnastikens fortsättning. Och som om inte detta var nog under en arbetsvecka så var det middag på Cliff Barnes med jobbet i onsdags. En kväll som dock bjöd på ett kärt återseende. Att världen visar sig vara ganska liten blir man varse lite då och då. Just denna dag onsdag den 13 oktober, nästan sammtidigt som oss kliver en gammal “barndomsflört”  in genom dörren. Det blev en rolig liten tillbaka blick på de år som gått. Det bästa av allt var att vi båda kände igen varandra, måste endå betyda att man är sig lite lik efter mer än 20 år.

Igår kväll innan fredagsmyset fick Nellie följa med ut för en överaskning. Hon fick då sin efterlängtade 3 växlade cykel, det blev en rosa Crescent och oj hon vad glad hon blev. När man ser sådan glädje blir man varm i hela kroppen.

Dagen inleds idag med blå himmel, strålande sol och -4,5 grader. Vintern kryper så sakta närmare och mörkret likaså. Efter gymnastiken är det så äntligen dax för Nellie att byta rum med oss. Som hon har längtat  efter denna dag.